By Hand

Något som kan tyckas ovanligt idag är att allting vi gör, gör vi för hand. Vi har ingen massproduktion överhuvudtaget, utan vi är ett finsnickeri och ett måleri, en tapetserarverkstad och en sömnadsateljé samlade under ett och samma tak. Det gör att vi kan ansvara för hela projekt själva, utan några mellanhänder — och att vi kan bygga och inreda ditt hem precis som du vill ha det, utan några kompromisser.

Thomas-Signatur


Thomas Lindner

Finsnickeri

Vare sig det gäller en platsbyggd bokhylla eller en handsnickrad möbel, och om det gäller en eller flera, bygger vi det från grunden. Vi kan även restaurera alla typer av möbler, till exempel genom limning, skadereperationer och ytbehandlingar.

Måleri

Att måla om är ett enkelt sätt att förändra intrycket av ett rum,  en dörr, ett fönster, en interiör eller en hel herrgård. Vi använder uteslutande färger och verktyg av högsta kvalitet och kan hjälpa dig att hitta den perfekta kulören.

Måleri

Tapetserarverkstad

Ibland räcker det med ett nytt tyg, ibland behöver stoppningen i möbeln bytas. Vi utför såväl traditionella som moderna stoppningar och klär också möbler i både läder och textilier.

Tapetserarverkstad

Sömnadsateljé

Oavsett om du behöver nya gardiner, klä om en möbel eller skräddarsy en soffa kan du komma till oss. Vid alla projekt använder vi oss bara av tyger som håller högsta kvalité, tyger som ska tålas att slitas av både ögat och av användande.

Sömnadsateljé